Játék

Képek megjelenítése

Cyberpunk 2077: Rengeteg újdonsággal érkezik az új frissítés, például működő metróhálózattal

Pótolt hiánnyosságok A CD Projekt részletesen is bemutatta, hogy mi mindennel turbózza fel a Cyberpunk 2077 játékmenetét a hamarosan érkező 2.1-es patch.

Elstartolt a Suicide Squad: Kill the Justice League zárt tesztje, naná, hogy máris felvételek szivárogtak ki róla

Így harcol az Öngyilkos Osztag Hiába figyelmeztetett a Warner, hogy nem szabad megmutatni a játékmenetet, ez nem mindegyik tesztelőt hatotta meg.

A Rockstar elárulta, hogy mikor érkezik a GTA 6 első előzetese, már nem kell sokat várnunk

Megkezdődött a visszaszámlálás Már csak napok kérdése és megkapjuk azt a trailert, amire hosszú évek óta vár a videójátékos közönség.

Ingyenes játékok a hétvégére - Eljött az orgyilkosok és sorozatgyilkosok ideje

Van ám választék! Ezen a hétvégén rengeteg ingyenes játékhoz húzhatunk be, vagy próbálhatunk ki, szóval lássuk is a felhozatalt!

Mit jelent a játékosok és a piac számára a Microsoft - Activision felvásárlás sikere? Mit jelent a játékosok és a piac számára a Microsoft - Activision felvásárlás sikere? Mit jelent a játékosok és a piac számára a Microsoft - Activision felvásárlás sikere? Mit jelent a játékosok és a piac számára a Microsoft - Activision felvásárlás sikere?

Mit jelent a játékosok és a piac számára a Microsoft - Activision felvásárlás sikere?

Mindenki spórolhat azon, ha az Activision címei bekerülnek az Xbox Game Pass havi előfizetéses szolgáltatásba.

Állatok özönlik el a GTA Online-t, de sajnos nem minden platformon

Állatok özönlik el a GTA Online-t, de sajnos nem minden platformon

De vajon mire lesznek jók? A Rockstar bejelentette, hogy milyen újdonságok érkeznek ebben a hónapban a játékba, többek között új versenyekre és rablós küldetésekre is számíthatunk.

Homeworld 3: Két évtizednyi várakozás után megjelenési dátumot kapott az RTS-széria folytatása, de egyéb meglepetés is vár a rajongókra

Révbe ér az űrhajó Megkezdődött a stratégiai játék előrendelése, amit a vártnál picit később érkezik, de most már legalább tudjuk, hogy pontosan mikor kapjuk meg.

2023-11-30

Kiderült, mi mindent kínál a Call of Duty: Modern Warfare III első szezonja: Új térképek és újabb filmes tartalmak is érkeznek Kiderült, mi mindent kínál a Call of Duty: Modern Warfare III első szezonja: Új térképek és újabb filmes tartalmak is érkeznek Kiderült, mi mindent kínál a Call of Duty: Modern Warfare III első szezonja: Új térképek és újabb filmes tartalmak is érkeznek

Kiderült, mi mindent kínál a Call of Duty: Modern Warfare III első szezonja: Új térképek és újabb filmes tartalmak is érkeznek

Jobb lesz a játék? A Call of Duty: Modern Warfare III-nak problémás startja lett, meg nem lett jó a kampánya a visszajelzések alapján. De a játék bővül az első szezonnal: íme, minden fontosabb újdonság!

Baldur's Gate III: Hatalmas frissítés érkezett, mely két új móddal és egy új sztorifejezettel bővíti a sikerjátékot

Most érdemes visszatérni… ha egyáltalán abbahagytuk Az év egyik legjobb játéka a Baldur's Gate III, ami csak egyre jobb lesz a patcheknek köszönhetően, ráadásul a legújabb frissítés tengernyi új tartalommal és sztorival is bővíti az RPG-t.

10 játék, amivel játszanod kell decemberben

Dominál a sci-fi Az ünnepi időszakra érthető módon picit lelassul a játékipar, ám így sem kell teljesen búcsút intetni az érdekesebb kalandoknak.

A Capcom is árat emel, megvan az első játékuk, ami már több mint 60 euróba kerül

Európában szerencsére nem olyan vészes a helyzet A cég vezetője már korábban is arról beszélt, hogy szerinte alacsonyan van a játékok ára ahhoz képest, hogy mennyibe kerül az elkészítésük.

Két meglepetésjátékkal bővült a Game Pass, az egyik az idei év sokak által körberajongott lövöldéje

Meginvitálták az előfizetőket a pokolba Az Xbox nem harangozta be előre a dolgot, hanem egyszerűen csak elérhetővé tették az előfizetők számára a két játékot.

2023-11-29

A Suicide Squad: Kill the Justice League új előzetesében Deadshot osztja a fejlövéseket jetpackkel a hátán röpködve

A mesterlövész akcióban A Suicide Squad: Kill the Justice League új előzetesében közelebbről megismerkedünk az Öngyilkos Osztag mesterlövészével, Deadshottal.

Készül a Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition

Készül a Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition

Több szivárgás után végre kiderült, hogy lesz új Beyond Good & Evil.

PS Plus: Megvan, milyen játékokat kapnak decemberben ajándékba az előfizetők

Az ünnepi kínálat Hamarosan lezárul 2023 is, de előtte még jönnek az ünnepek, amelyekre ezzel a három játékkal készül a Sony a hűséges PlayStation Plus-előfizetők számára.

[FRISSÍTVE] Beyond Good & Evil: Megint kiszivárgott a feljavított változat, ezúttal képekkel együtt

A rosszul őrzött titok A címe alapján a kalandjáték 20. évfordulójára készült az új verzió, úgyhogy hamarosan valószínűleg meg is kapjuk.

A Hyenas törlése után olyan játékokra fognak koncentrálni a Total War és az Alien: Isolation fejlesztői, melyekhez értenek, ígéri a Sega

A suszter marad a kaptafánál A hírek szerint nagyon rosszul haladt a élő szolgáltatásos lövölde fejlesztése, azért a japán kiadó még annak ellenére is kukázta, hogy rengeteg időt és pénzt fordítottak rá.

Folytatódik a brutális leépítési hullám: Az Embracer neves stúdiót zárhat be, a Unity Peter Jackson egykori VFX cégétől rúg ki több száz embert

Még nem ért véget a munkamészárlás 2023-ban eddig nagyjából 8000 embert rúgtak ki a játékiparban, és még az ünnepek felé közeledve sem ért véget a folyamat.

Beyond Good & Evil: Megint kiszivárgott a feljavított változat, ezúttal képekkel együtt

A rosszul őrzött titok A címe alapján a kalandjáték 20. évfordulójára készült az új verzió, úgyhogy hamarosan valószínűleg meg is kapjuk.

Hamarosan megérkezik a World of Warcraft Classic Hamarosan megérkezik a World of Warcraft Classic

Hamarosan megérkezik a World of Warcraft Classic "új" verziója, amiért tényleg érdemes lesz visszatérni Azeroth-ba

Indul a felfedezés! A Season of Discovery ténylegesen új tartalmakkal fogja megfűszerezni a klasszikus MMORPG-t, ami így ismét friss élményt kínálhat. Rövidesen indul a móka, szóval ebben a cikkben össze is szedtük nektek az ezzel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

Az Avatar: Frontiers of Pandora még James Cameron következő filmje miatt is fontos része lesz a franchise-nak

Ez tényleg kánon Nem egy sima spin-off a Ubisoft hamarosan megjelenő játéka, hanem valóban a sci-fi franchise szerves része.

2023-11-28

Új előzetese kíséretében kiderült a Dragon's Dogma 2 pontos megjelenési dátuma

Ekkor támadnak a sárkányok A Capcom sárkányos fantasy akció-RPG-je folytatást kap, és végre az is tisztázódott, hogy pontosan mikor. Nézzétek meg a szokás szerint látványos előzetest is!

Biztató hírt kaptunk a The Witcher 4-ről, és kiderült, mennyire sikeres a Cyberpunk 2077 kiegészítője eddig

Szép kilátások és szám A CD Projekt nemrég biztató infót közölt a The Witcher 4-gyel kapcsolatban, emellett pedig eldicsekedett azzal is, hány példányt adtak el eddig a Cyberpunk 2077 kiegészítőjéből.

Starfield: A Bethesda nekiállt egyesével megválaszolni a játékkal kapcsolatos negatív kommenteket a Steamen

Az igazi elhivatottság A Starfield jó kis játék lett, amelyre sokan rácuppantak, ám van sok kritikusa is, és hát a Bethesda nem igazán szívleli a negatív véleményeket, mert hogy mindegyikre rárepül a Steamen.

Skull and Bones: Féltucat csúszás után kiszivárgott a Ubisoft kalózos játékának tényleges megjelenési dátuma

Nocsak, mi tűnt fel a horizonton? Most már lassan tényleg kiköthet a nagyon régóta húzódó hajós kaland.

Diablo IV: Úgy tűnik, a Blizzard arra kíváncsi, hogy hajlandóak lennénk-e közel 100 dolcsit kiadni a kiegészítőért, a rajongók válasza egyértelmű

Mikor lett ennyire drága hely Sanctuary? Megbízható forrásból került elő egy állítólagos kérdőív, ami alapján már most tudhatjuk, mennyibe fog kerülni a Vessel of Hatred.

TESZT: Gangs of Sherwood - Robin Hood kiaknázatlan legendája

Ez most nem lett telitalálat A legújabb Robin Hood-játékban nemcsak ellopjuk a pénzt a gazdagoktól, hanem mellé még jól meg is verjük őket, mindezt egy steampunkos környezetben. Vajon ez elég a sikerhez?

Rendhagyó League of Legends-verseny zajlott magyar influencerek között, amiből a közösség is aktívan kivette a részét

Érdekes koncepció Ismert és kevésbé ismert magyar játékosok bevonásával zajlott le a Kia Rivalry.

The Game Awards: Elindult a közönségdíj-kategória szavazása, és igen, itt már a Hogwarts Legacy-re is lehet voksolni

Eljött a játékosok ideje Harminc játék közül fog kikerülni az az öt, melyek ott lesznek a végső jelöltek között. Ebben a kategóriában 100%-ig a közönség dönt.

Az Embracer kiadóóriás összeomlása maga alá temetheti az európai játékipart Az Embracer kiadóóriás összeomlása maga alá temetheti az európai játékipart

Az Embracer kiadóóriás összeomlása maga alá temetheti az európai játékipart

Évtizeden át agresszívan vásároltak fel stúdiókat, melyek után lehet csak felperzselt föld marad.

Hivatalos: Késik a Destiny 2 történetzáró kiegészítője, a Bungie az új megjelenési dátum mellett azt is bejelentette, hogy addig milyen tartalmakra számíthatunk

A stúdió szerint így tudják tisztességesen lezárni a sztorit Októberben egy rakás embert elbocsájtottak a stúdiótól, már akkor sejteni lehetett, hogy csúszni fog a The Final Shape.

A The Game Awards házigazdája többek között a jelölt játékokkal kapcsolatos kifogásokra is reagált, az idei show pedig mellőzni fog egy korábban védjegyszerű elemet

A The Game Awards házigazdája többek között a jelölt játékokkal kapcsolatos kifogásokra is reagált, az idei show pedig mellőzni fog egy korábban védjegyszerű elemet

Szükség lenne új kategóriákra? Geoff Keighley több kérdésre is válaszolt a díjátadóval kapcsolatban, szó esett lehetséges új kategóriákról, a világpremierekről és a biztonsági intézkedésekről is.

Az Embracer kiadóóriás összeomlása maga alá temetheti az európai játékipart - FELÜLRE Az Embracer kiadóóriás összeomlása maga alá temetheti az európai játékipart - FELÜLRE

Az Embracer kiadóóriás összeomlása maga alá temetheti az európai játékipart - FELÜLRE

Évtizeden át agresszívan vásároltak fel stúdiókat, melyek után lehet csak felperzselt föld marad.

Megjött az új király: Már nem a Baldur's Gate III 2023 legjobb értékelésével bíró játéka a Steamen, egy kooperatív horrorjáték foglalta el a trónt

Az év utolsó nagy sikerjátéka? Szabályosan berobbant a köztudatba a Lethal Company, valószínűleg azért, mert számos videós és streamer foglalkozott vele.

2023-11-27

King Arthur: Megvan, mikor érkezik a magyar RPG első kiegészítője, melyben zombi római katonák lesznek a sztárok

A légió maradványai A NeocoreGames sok év után visszatért az Artúr-mondakörhöz a King Arthur: A Knight's Tale-ben, amelynek bejelentették első kiegészítőjét, és azt is tudjuk, mikorra várhatjuk.

A Suicide Squad-játék új előzetese Bumeráng Kapitányt mutatja be, aki nem is lesz olyan béna, mint amilyennek elsőre tűnik

Akit már számtalanszor megalázott a Flash Csak megjelenik jövőre a Suicide Squad: Kill the Justice League, amelyben többek között Bumeráng Kapitányt irányíthatjuk, és a legújabb előzetes tanúsága szerint nem is olyan béna és gagyi antihős ő, mint amilyennek elsőre tűnik.

A Minecraft az első videojáték, amely 300 milliónál több példányban kelt el

A Minecraft az első videojáték, amely 300 milliónál több példányban kelt el

Messze megelőzte a legközelebbi rivális Grand Theft Auto V-t, amelyből 2023 augusztusáig 185 millió példányt adtak el.

Betiltott minden Betiltott minden Betiltott minden Betiltott minden Betiltott minden

Betiltott minden "engedély nélküli" Xbox kiegészítőt a Microsoft

A szigorítás a csalóeszközökön túl a mozgássérülteknek szánt hardvereket is érinti.

Új akció indult a PS Store-ban, melynek keretében friss játékokra is kedvező árakon csaphatunk le

Íme, pár remek ajánlat! Még véget sem ért a Black Friday-őrület, máris itt az újabb PS Store-akció, amelynek keretében lecsaphatunk pár közelmúltban megjelent címre is igen kedvező áron.

Váratlanul előkerült a World of Warcraft legújabb legendás tárgya, aminek elkészítése nagyon nem olcsó mulatság

Újabb ereklye a színen A Dragonflight második legendás fegyverét már nem csak egyetlen kaszt használhatja, viszont nem lesz könnyű megkaparintani.

Ingyen van az Assassin's Creed egyik utolsó olyan része, amely még a klasszikus vonalat követi

Nem mellesleg nagyon hangulatos is Limitált ideig teljesen ingyen hozzáadhatjátok a gyűjteményetekhez a Ubisoft sorozatának egyik főbb epizódját.

Bár csak pár napja jelent meg, akkora bukás lett az új Warhammer-játék, hogy a fejlesztőstúdió részvényei látványosan megzuhantak

Nehéz anyagi helyzetbe került a cég Hamar kiderült, hogy a Realms of Ruin nem lett sikeres, a Frontier Developments a jövőben másfajta játékokra fog koncentrálni.

Akár egy jó játék is lehetett volna a Saints Row reboot, de a kiadó sok mindenben korlátozta a Volition csapatát egy szivárogtató szerint

Így múlt el a stúdió dicsősége Egy videós belsős információkra hivatkozva beszélt arról, hogy milyen körülmények között zárták be a 30 éves stúdiót.

Silent Hill 2: A Bloober Team tisztázta, hogy mi a helyzet a remake-kel, a rajongóktól türelmet kérnek

Jó munkához idő kell? Egy évvel ezelőtt jelentették be a kultikus játék feldolgozását, a játékmenetét viszont azóta sem mutatták meg, a rajongóknak pedig láthatóan kezd fogyni a türelmük.

Naná, hogy lesz új Nier-játék, igaz, egyhamar nem kapjuk meg

Yoko Taro életben van A Drakengard franchise mellékhajtásaként létrejött Nier-széria kultikus népszerűségnek örvend, ám ennek ellenére ritkán készül hozzá új játék.

A Skyrim egyik játékosa állítólag mindent megölt a pályán, amit csak meg lehet, ami rengeteg hullát eredményezett

A testvériség büszke lenne rá Tamriel északi régiójának nem túl nagy a lakossága, de a kiirtása még így is rengeteg vérontással jár.

A világűrtől egy izzadságcseppig: A Star Citizen új előzetese a játék lenyűgözőnek tűnő grafikai megvalósítását mutatja be

A végtelenbe és tovább A több mint 10 éve készülő sci-fi játék az ígéretek szerint nem csak hatalmas lesz, hanem ehhez képest látványos és részletgazdag is.

2023-11-26

Nem remaket kap a Lollipop Chanisaw

Nem remaket kap a Lollipop Chanisaw

A hírek szerint nem remaket kap a Lollipop Chanisaw.

Omni-Man akcióba lendült

Omni-Man akcióba lendült

Bemutatkozott az első Mortal Kombat 1 vendégkarakter.

Red Dead Redemption 2: 5 évvel a megjelenése után ismét rekordot döntött a vadnyugati akciójáték

Red Dead Redemption 2: 5 évvel a megjelenése után ismét rekordot döntött a vadnyugati akciójáték

Gyönyörű! A Red Dead Redemption 2 már ötéves játék, de még mindig tud meglepetéseket okozni: újabb rekordot döntött.

Állítólag a Sony bizonyos szempontból igen is önálló konzolnak tekinti a PS Portalt

Pedig nem is konzol valójában Nemrég megjelent a tengerentúlon a PlayStation Portal, ami bizonyos célnak megfelel, de nem önálló konzol. Viszont egy jelentés vagy szivárgás szerint a Sony így fogja kezelni egy fontos szempontból.

VIDEÓ: Egy frissítési baki miatt a Counter-Strike-ot elárasztották a zombikatonák a Left 4 Dead nagyon korai változatából

Ha két jó multijátékot összeeresztenek A Counter-Strike és a Left 4 Dead a két, modból kinőtt, kirobbanóan népszerű Valve-játék, amelyeket egy véletlen folytán kereszteztek.

Kapaszkodjatok meg: A Doomot már egy Game Boy-fülbevalón (!) is játszhatóvá varázsolták!

Ezt már tényleg lehetetlen tovább fokozni! A Doomot elindították már háztartási eszközökön, jegyzettömbben, sőt játékokon belül is, úgyhogy azt hittük, ezt nem lehet tovább fokozni. Tévedtünk, mert itt a Game Boy-fülbevaló, amelyen játszhatóvá varázsolták az FPS-ek atyját.

Új előzetesen láthatjuk az Avatar: Frontiers of Pandorát, benne pár mutatós bónusztartalommal

Pandora szelencéje Hamarosan befut a Ubisoft Far Cry-szerű Avatar-játéka, amelynek bónusztartalmait és gyönyörű világát mutogatja az új előzetes.

2023-11-25

Ezért kellene a nagy stúdióknak több kisebb és kreatívabb játékot készíteni az EA és az Obsidian fejlesztői szerint

Miért van jótékony hatással az A és az AA az AAA-ra? Iszonyat nagy pénzek vannak az AAA-játékfejlesztésben, sőt rengeteg időt felemészt egy-egy ilyen játék megalkotása. Ehhez azonban nemcsak pénzre és időre, hanem A-s és AA-s játékokra is szükség van az EA és az Obsidian alkotói szerint. Kifejtették, miért.

Assassin's Creed: A Ubisoft végre orvosolt egy cikis hibát a Mirage kapcsán, ami az agyára ment a játékosoknak

Visszafelé sült el a dolog Ha titeket is idegesített egy aktuális és szembetűnő hiba, ami az Assassin's Creed-játékok közben bukkant fel, akkor most itt a jó hír: a Ubisoft orvosolta.

Tarolt a Baldur's Gate 3

Tarolt a Baldur's Gate 3

A Golden Joystick Awards esti díjátadóján tarolt a Baldur's Gate 3.

A The Witcher 3-nak és a Cyberpunk 2077-nek is vannak easter eggjei, amelyeket még senki sem talált meg az egyik fejlesztő szerint

Akkor keresésére fel! A CD Projekt RED két sikerjátéka a The Witcher 3 és a Cyberpunk 2077, amelyekben számos felvedeznivalót találunk, ám van egy easter egg az egyik fejlesztő szerint, amit továbbra sem találtak meg a játékosok az egyik játékban.

Kiderült, pontosan mikor debütál Magyarországon a PlayStation Portal

Hamarosan megvásárolhatjuk a megosztó eszközt A PlayStation Portal sokak szerint totál felesleges eszköz, mások meg biztosan nagyon várják már, hogy lecsaphassanak rá: nekik jó hír, hogy már közel van a hazai megjelenés.

Kiszivároghatott, hogy mikorra várhatjuk a Death Stranding 2-t, és ha ez igaz, még elég messze van

Kiszivároghatott, hogy mikorra várhatjuk a Death Stranding 2-t, és ha ez igaz, még elég messze van

Ekkor tér vissza a nyílt világú postásszimulátor? Kodzsima Hideo egy elég formabontó játékkal rukkolt elő négy évvel ezelőtt, és remélhetőleg annyit nem ül a folytatáson, mint amennyit az első részen ült. Nem is fog, ha minden igaz, de azért még elég messze van a Death Stranding 2 egy szivárgás szerint.

2023-11-24

Nagyot változott a Metal Gear Delta: Snake Eater

Nagyot változott a Metal Gear Delta: Snake Eater

Az Xbox rendezvényén láthattunk először mozgásban a Metal Gear Delta: Snake Eater új kiadását.

Silent Hill 2: A fejlesztők elég "érdekes" magyarázatot adtak arra, miért nagy a csend a remake körül

Mi van már?! A Silent Hill 2 remake-jének nagyon örültünk, de egy ideje, nagyjából egy éve nem sok információt kaptunk róla. A fejlesztőket ezzel konfrontálták, és elég "érdekes" magyarázattal álltak elő.

Így fest a South Park: Snow Day játék közben

Így fest a South Park: Snow Day játék közben

Bemutatkozott a South Park: Snow Day játékmenete.

A brit versenyhivatal jóváhagyta, hogy a Microsoft felvásárolja az Activision Blizzardot

A brit versenyhivatal jóváhagyta, hogy a Microsoft felvásárolja az Activision Blizzardot

Az Egyesült Királyság zöld utat adott minden idők egyik legnagyobb tranzakciójának.

Kiakadtak a Modern Warfare 3-ra a rajongók

Kiakadtak a Modern Warfare 3-ra a rajongók

A jelek szerint nem sikerült túl minőségire a Call of Duty idei része.

Kígyó módjára kúsznak a földön a Call of Duty: Modern Warfare III játékosai egy vicces hibát kihasználva

A Sikló-hadművelet Már a fejlesztők is észrevették az exploitot, azt ígérik, javítani fogják a hibát, amivel komoly előnyre lehet szert tenni.

A Valve kijavította a Half-Life egyik jól ismert hibáját, ami közel olyan régi volt, mint maga a 25 éves játék

A haláltusa, amit megérdemelt az a szerencsétlen tudós A legendás FPS kapott a születésnapjára egy frissítést, ám a játékosoknak feltűnt, hogy ebben nem javították ki a játék egyik legrégebbi bugját. Úgyhogy a Valve intézkedett.

Life is Strange: Rengetegen játszottak az első résszel, mióta megjelent 2015-ben

Mutatós mérföldkőhöz ért a játék A játék társalkotója soha sem gondolta volna, hogy ilyen sokan ki fogják próbálni a kalandjátékot, amiben egy időutazó lány a főszereplő.

Ingyenes játékok a hétvégére – A fekete péntek árnyékában

Démonok és mágusok A legtöbben most valószínűleg a Black Friday akciók során vásárolt játékokat élvezik, de azért vannak teljesen ingyen kipróbálható játékok is.

A Bayonetta atyja magával viszi a sírba a szériával kapcsolatos, felettébb ambiciózus terveit, miután távozott a PlatinumGamestől

Mi lesz így a pisztolyos boszorkánnyal? Kamiya Hideki szeptemberben váratlanul bejelentette, hogy nem dolgozik tovább az általa alapított stúdiónál. És ez úgy néz ki, hogy a csapat leghíresebb szériájára is nagy hatással lesz.

Zöld utat kapott a PS Store árai miatt indított per, ami akár 6,3 milliárd angol fontba is fájhat a Sonynak

Zöld utat kapott a PS Store árai miatt indított per, ami akár 6,3 milliárd angol fontba is fájhat a Sonynak

A Sony túláraz? Még tavaly nyújtottak be egy csoportos kereset, amiben azzal a vádolják a Sonyt, hogy a pozíciója kihasználásával túlárazza a játékokat.

A GTA 5 színészére ráhívták a rendőrséget, miközben élőben közvetített

A nagyon nem vicces tréfa A Michael De Santát megszólaltató Ned Luke egyszer csak közölte, hogy mennie kell, mert swatting történt.

A Google 147 millió dollárt ajánlott az Epicnek, hogy a Fortnite a Play Store-ban legyen

A Google 147 millió dollárt ajánlott az Epicnek, hogy a Fortnite a Play Store-ban legyen

Zajlik a két cég közötti per, jönnek a szaftos részletek.

2023-11-23

Killer Instinct: Hamarosan minden platformon ingyen játszható lesz és különleges kiadást kap a Mortal Kombatra hajazó verekedős játék

Fejlemények a 10. évforduló alkalmából A Mortal Kombat és a Street Fighter mellett talán kevésbé tud labdába rúgni, de nagymúltú széria a Killer Instinct, amelynek legutóbbi, 10 éves epizódja hamarosan minden platformon ingyenes lesz, valamint kap egy különleges csomagot.

EA Sports FC 24: Természetesen 2024 legfontosabb bajnoksága is benne lesz a játékban egy ingyenes frissítés jóvoltából

Enélkül nem lenne az igazi A FIFA-t leváltó EA Sports FC 24 már megjelent, és bár a név változott, a játék marad ugyanaz szellemiségében, sőt licence-eit tekintve is, mert hogy 2024 legfontosabb focis eseménye is benne lesz a játékban.

Kiderült a Tekken 8 gépigénye, és tyű, ez aztán zabálja a tárhelyet!

Ilyen vasak kellenek majd a verekedős játék alá A Mortal Kombat után bővül a másik nagy verekedős franchise is, a Tekken a nyolcadik résszel, és végre fény derült a gépigényre.

Három éve jelent meg a PS5, mostanra oldotta meg az ellátási problémákat a Sony

Három éve jelent meg a PS5, mostanra oldotta meg az ellátási problémákat a Sony

A japán cég közlése szerint most már mindenhol a világon várólista nélkül kapható a konzol.

Left 4 Dead: Komoly problémák voltak a zombis játék korai változatával, Gabe Newell pedig nem rejtette véka alá a véleményét

Játékot fejleszteni nem könnyű Chet Faliszek, a kooperatív játék vezető fejlesztője egy interjúban mesélte el, hogyan kritizálta anno a játékot a Valve vezetője, és hogy utána miként változtatták meg a dizájnt.

The Last of Us Part II Remastered: Kiderült, hogy pontosan miféle „elveszett pályák” lesznek majd a játék új változatában

Megmutatják, mit vágtak ki a játékból A 2020-as játék PS5-höz igazított változata nem csupán grafikai frissítés lesz, hanem új játékmód is érkezik vele, valamint el nem készült pályákat is bemutatnak majd benne.

Újra mozgásban az Alone in the Dark

Újra mozgásban az Alone in the Dark

Újabb jelenetet kapott az Alone in the Dark.

Eminem-fellépéssel fog kezdődni a Fortnite következő fejezete, ami a nagy dobásnak ígérkezik a szivárgások alapján

Eminem-fellépéssel fog kezdődni a Fortnite következő fejezete, ami a nagy dobásnak ígérkezik a szivárgások alapján

Közeleg az ősrobbanás Hivatalosan még nem jelentették be, hogy mikor fog elstartolni az ötödik fejezet első szezonja, de a hírek szerint egy rakás izgalmas játékmód érkezik.

A Mortal Kombat 1 játékosai időutazással próbálják megkerülni a mikrotranzakciókat

Erre a trükkre még Kronika is büszke lenne Habár a verekedős játék összességében pozitív fogadtatásban részesült, a fizetős tartalmak alaposan felbosszantották a közönséget. A játékosok egy része olyan trükkhöz folyamodott, amit aligha fog szó nélkül hagyni a NetherRealm.

Közeledik a GTA 6 bemutatója

Közeledik a GTA 6 bemutatója

A Rockstar bejelentése szerint december elején leleplezik hivatalosan is a GTA 6-ot.

Agent: A Rockstar egykori fejlesztője elmesélte, hogy mi történt a félbehagyott kémjátékkal, valamint a stúdió egy zombis projektjét is leleplezte

Agent: A Rockstar egykori fejlesztője elmesélte, hogy mi történt a félbehagyott kémjátékkal, valamint a stúdió egy zombis projektjét is leleplezte

De aztán a Rockstar közbelépett Obbe Vermeij sokáig technikai rendezőként dolgozott a Grand Theft Autóról ismert stúdiónál, a blogján pedig érdekes dolgokat mesélt a csapat egykori projektjeiről. A Rockstar viszont rászólt, hogy tüntesse el a bejegyzéseit.

11 játék távozik a PlayStation Plus katalógusából decemberben, köztük néhány népszerű cím, állítja egy adatbányász

Könnyes búcsú a kedves ellenségeinktől Nemrég egy rakás játékkal bővült a PS Plus Extra és Premium előfizetői számára elérhető katalógus, most viszont cserébe elvesz néhányat a Sony.

Call of Duty 2024: Kiszivárgott, melyik alsorozathoz fog tartozni a következő epizód, újabb megerősítést nyert a háttérsztori is

Egyre biztosabb Biztosak lehetünk benne, hogy jövőre is érkezik egy Call of Duty, amelynek már körvonalazódik a címe és az is, milyen háborús közegben játszódik majd.

2023-11-22

South Park: Megjött a Snow Day! játékmenet előzetese, melyben Cartman fagyos kalandra invitál, ha tetszik, ha nem

Fantasy-akció Cartman módra Jön egy új South Park-játék, a Snow Day!, de ez vérbeli akciójáték lesz a Ubisoft körökre osztott stratégiáival ellentétben, mint az a játékmenet előzetesből is kiderül.

A Suicide Squad-játék új előzetesében King Shark zúz, és még Supermanével is vetekszik az ereje Amanda Waller szerint

Nagy szavak Jön, jön, jön a Suicide Squad: Kill the Justice League, amelynek új előzetese a Cápakirályt mutatja be közelebbről, és hát Amanda Waller szerint még Superman mellett is simán labdába rúghat ez az antihős.

Tim Sweeney szerint a Google zsarnokként viselkedik Tim Sweeney szerint a Google zsarnokként viselkedik Tim Sweeney szerint a Google zsarnokként viselkedik

Tim Sweeney szerint a Google zsarnokként viselkedik

Az Epic Games vezérigazgatója szerint a Google "de facto ellenőrzést gyakorol" az Android alkalmazás felett.

A PlayStation 5 leuralta Európát októberben, az Xbox és a Nintendo konzoljai viszont nem teljesítettek jól

Hegemónia Egy elemzés szerint a régióban toronymagasan a Sony játékmasinája vezet, a játékeladási lista élén viszont nem a frissen megjelent Marvel’s Spider-Man 2 végzett.

The Last of Us Part II Remastered: Kiderülhetett, hogy nagyjából hány pálya lesz a roguelike játékmódban

Az igazi túlélős játék A Naughty Dog máris feljavított változatot készít a legújabb játékához, de nem csak a grafikáját frissítik, hanem a tartalmát is.

Fontos mérföldkőhöz értek a Prince of Persia: The Sands of Time remake fejlesztésével

A Ubisoft tovább fényezi a herceget Mostanában ünnepeli megjelenésének huszadik évfordulóját az akció-platformer, amely anno új életet lehet a franchise-ba. A Ubisoft ebből az alkalomból hozta szóba a hányattatott sorsú feldolgozást.

Mégse lehet akkora a baj a Star Wars: Knights of the Old Republic remake körül, ahogy azt korábban hihettük

Informátorok párbaja A korábbi, megbízható forrásból érkezett értesülést egy másik, szintén hihető infókat szállító kolléga cáfolta.

World of Tanks: Vinnie Jones a Mikulás behajtója helyett inkább a tankos játék új parancsnoka lesz

Kezdetét veszi az ünnepi szezon a Wargaming játékában Ahhoz már hozzászoktunk, hogy a World of Tanks minden évben készül valami őrült ünnepi meglepetéssel, de arra nem gondoltunk, hogy a futballistából lett színész is beköszön a játékba.

Fekete pénteki vásárt tart az Epic Games Store, máris olcsóbban kapható az év egyik legjobb játéka

Most érdemes bevásárolni Ha nem csak az ingyen játékokért szoktátok látogatni az Epic boltját, akkor a héten különösen ajánlott benézni hozzájuk.

Késik a Warhammer 40,000: Space Marine 2, még nagyon sokat kell várnunk a látványos és véres akciójátékra

Az istencsászár nem örül Eredetileg úgy volt, hogy még idén piacra kerül a játék, már a gyűjtői kiadását is elő lehetett rendelni. Ám a kiadó szerint még csiszolni kell rajta.

Ingyenes játékkal köszöntött be a GOG-on a Black Friday, a PlayStation egyik népszerű címét pedig kedvezményesen lehet behúzni

Itt is van miből válogatni Több ezer játékot kínál akciósan a PC-s platform, ahogy pedig azt korábban megígérték, megérkezett hozzájuk a PlayStation belsős stúdióinak egyik népszerű játéka, amelyet most szintén leáraztak.

Az Epic a bíróságon harcol a mobiláruházak sarca ellen

Az Epic a bíróságon harcol a mobiláruházak sarca ellen

A Fortnite gyártója a szövetségi bíróságon indít csatát a Google ellen.

2023-11-21

Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV némi megkötéssel, és van egyéb jó hír is

A Pokol démonjai tárt karokkal várnak A Diablo IV kisebb-nagyobb botlásai ellenére is jó játék, úgyhogy érdemes elmerülni benne. Ha még nem kapott el minket a démonok és a Pokol tüze füstjének a bűze, akkor itt az idő, mert ingyen kipróbálhatjuk a játékot!

Elindult a Steam nagy őszi vására, íme pár kihagyhatatlan ajánlat!

Nyissátok Gabe-nek a pénztárcát! A Valve ismét elindította őszi vásárát, amelynek keretében akár új vagy idén megjelent játékokra is kedvezményes árakon csaphatunk le.

Page generated in 0.00501 seconds.