Gazdaság

Képek megjelenítése

17 éve készül, mégsem látszik semmi előrelépés a visegrádi luxushotelben

2017 óta kormányközeli beruházók váltják egymást a tulajdonosi székben, a projekt mégsem akar elkészülni.

Budapesten az edzőtermekre, Zalában a pékségekre, Pécsen pedig az iskolai iskolabüfékre fog rászállni a NAV

Veszprém vármegyében viszont a ruházati boltok készülhetnek ellenőrzésre.

Raskó György szerint néhány héten belül vége lehet az élelmiszerárak inflációjának

Hatalmas ütemben csökkent a háztartások fogyasztása, közben pedig egyre olcsóbb a gáz és a műtrágya is – a szakértő pedig optimista ezeket a jeleket látva.

Sorra kapja a pofonokat a Facebook – merre tovább a nagy bukások után? Sorra kapja a pofonokat a Facebook – merre tovább a nagy bukások után? Sorra kapja a pofonokat a Facebook – merre tovább a nagy bukások után?

Sorra kapja a pofonokat a Facebook – merre tovább a nagy bukások után?

Vajon eljött-e már az ideje annak, hogy temessük a médiahasználati szokásainkat alapvetően felforgató óriást?

Zuhan az antibébi-pirulák értékesítése, amit az infláció is érinthet Zuhan az antibébi-pirulák értékesítése, amit az infláció is érinthet Zuhan az antibébi-pirulák értékesítése, amit az infláció is érinthet Zuhan az antibébi-pirulák értékesítése, amit az infláció is érinthet

Zuhan az antibébi-pirulák értékesítése, amit az infláció is érinthet

A férfifogamzás-gátló gyógyszerek fejlesztésének eredményeiről is beszélt a Richter Gedeon Nyrt. nemzetközi nőgyógyászati üzletágának vezetője.

Hosszú évekig tartott, de Szijjártó elérte: mehet a magyar hús a Fülöp-szigetekre

Hosszú évek kitartó munkájának eredményeként első alkalommal kaptak húsexportengedélyt magyar vállalatok a Fülöp-szigetek piacára - jelentette be Facebook-bejegyzésben a külgazdasági és külügyminiszter vasárnap.

Elképesztően bizarr fotók emberi szörnyektől rémisztő csontvázhegyekig Elképesztően bizarr fotók emberi szörnyektől rémisztő csontvázhegyekig Elképesztően bizarr fotók emberi szörnyektől rémisztő csontvázhegyekig Elképesztően bizarr fotók emberi szörnyektől rémisztő csontvázhegyekig Elképesztően bizarr fotók emberi szörnyektől rémisztő csontvázhegyekig Elképesztően bizarr fotók emberi szörnyektől rémisztő csontvázhegyekig Elképesztően bizarr fotók emberi szörnyektől rémisztő csontvázhegyekig
Szaúd-Arábiában egyre több a női munkavállaló Szaúd-Arábiában egyre több a női munkavállaló Szaúd-Arábiában egyre több a női munkavállaló Szaúd-Arábiában egyre több a női munkavállaló Szaúd-Arábiában egyre több a női munkavállaló Szaúd-Arábiában egyre több a női munkavállaló Szaúd-Arábiában egyre több a női munkavállaló Szaúd-Arábiában egyre több a női munkavállaló

Szaúd-Arábiában egyre több a női munkavállaló

Nő vezeti a Mekkát és Medinát összekötő gyorsvonatot is.

Szijjártó Péter: Húsexportengedélyt kapott Magyarország a Fülöp-szigetekre Szijjártó Péter: Húsexportengedélyt kapott Magyarország a Fülöp-szigetekre Szijjártó Péter: Húsexportengedélyt kapott Magyarország a Fülöp-szigetekre Szijjártó Péter: Húsexportengedélyt kapott Magyarország a Fülöp-szigetekre Szijjártó Péter: Húsexportengedélyt kapott Magyarország a Fülöp-szigetekre Szijjártó Péter: Húsexportengedélyt kapott Magyarország a Fülöp-szigetekre Szijjártó Péter: Húsexportengedélyt kapott Magyarország a Fülöp-szigetekre Szijjártó Péter: Húsexportengedélyt kapott Magyarország a Fülöp-szigetekre

Szijjártó Péter: Húsexportengedélyt kapott Magyarország a Fülöp-szigetekre

A magyar vállalkozások előtt így egy újabb piac nyílhatott meg.

Nagy lehetőség előtt áll Magyarország, fontos bejelentést tett a miniszter

Ha vendéglátós, akkor ennek nagyon fog örülni! Itt az ePénztárgép

Egy kecskeméti cég innovációjának köszönhetően rendkívül egyszerűvé és kényelmessé válhat a nyugtaadás, ráadásul az a törvényi kötelezettség is könnyedén teljesíthető, miszerint 2023. július 1-jétől a vendéglátó egységeknek kötelező a tevékenységükről adatokat szolgáltatni a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központnak. Interjú az applikációt fejlesztő cég, a CMO24 vezérigazgatójával, Várkonyi Gáborral.

Trükközhetett az adókkal: menesztette a Konzervatív Párt elnökét a brit kormányfő

Adójogi kihágás miatt menesztette vasárnap Rishi Sunak brit miniszterelnök a kormányzó brit Konzervatív Párt elnöki tisztségéből Nadhim Zahawit.

Egyre kevesebb van belőle, drágulhat ez az alapvető élelmiszer

Egyre kevesebb van belőle, drágulhat ez az alapvető élelmiszer

Az ország egyes részein a kereskedők a rossz termés miatt rászorulnak az importra.

Sikerült megszerezni a lakásfelújítási támogatást? Még ne dőljön hátra!

Sokezren hajráztak decemberben, hogy igénybe tudják venni a hárommillió forintos lakásfelújítási támogatást és a hozzá járó 6 milliós kedvezményes hitelt. Akinek sikerült miden papírt, számlát időben beadnia, érdemes most be is biztosítani mindazt, amit milliókért beépített a lakásába.

Lánczi Tamás: Németország azt szeretné, ha ott épülnének meg a Magyarországra tervezett akkumulátorgyárak

Az akkumulátorgyárakkal rendelkező országok a jövőben stratégiai előnybe kerülnek - jelentette ki Lánczi Tamás politológus a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Egy modern műalkotásnak számító házat árulnak Los Angelesben Egy modern műalkotásnak számító házat árulnak Los Angelesben Egy modern műalkotásnak számító házat árulnak Los Angelesben Egy modern műalkotásnak számító házat árulnak Los Angelesben Egy modern műalkotásnak számító házat árulnak Los Angelesben Egy modern műalkotásnak számító házat árulnak Los Angelesben Egy modern műalkotásnak számító házat árulnak Los Angelesben

Egy modern műalkotásnak számító házat árulnak Los Angelesben

Az ingatlan egy igazi kortárs építészeti mestermű.

Nagy Márton elmesélte, miért nem aggódik Magyarország leminősítése miatt

Az eredmények be fognak érni, a következő hónapokban látni lehet majd, hogy az infláció csökken, a gazdaság pedig elkerüli a recessziót. Idén 1,5 százalékkal, jövőre pedig 4 százalék fölött nőhet a gazdaság - jelentette ki a gazdaságfejlesztési miniszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Jó hír a nyugdíjasoknak: fordulóponthoz érkeztek

Fordulatot hozott a 2022-es év az idősek anyagi helyzetében: hosszú idő után most először közeledhetett az idősek és az aktív korúak átlagos jövedelmi szintje. A Bankmonitor becslése szerint tavaly 51 százalékra emelkedett az átlagos ellátás és a nettó átlagkereset aránya.

Rejtélyes kezek emelkednek ki a földből Dél-Amerikában - videó Rejtélyes kezek emelkednek ki a földből Dél-Amerikában - videó Rejtélyes kezek emelkednek ki a földből Dél-Amerikában - videó Rejtélyes kezek emelkednek ki a földből Dél-Amerikában - videó Rejtélyes kezek emelkednek ki a földből Dél-Amerikában - videó Rejtélyes kezek emelkednek ki a földből Dél-Amerikában - videó Rejtélyes kezek emelkednek ki a földből Dél-Amerikában - videó Rejtélyes kezek emelkednek ki a földből Dél-Amerikában - videó

Rejtélyes kezek emelkednek ki a földből Dél-Amerikában - videó

Vajon hogy kerültek oda, egy elveszett civilizáció ereklyéi?

Politológus a debreceni gyárépítésről: Nem fáról szüretelik az akkumulátort

Politológus a debreceni gyárépítésről: Nem fáról szüretelik az akkumulátort

Lánczi Tamás szerint sok ország örülne, ha náluk épülne fel a gyár.

És akkor már az MVM-et kell megvédeni a rezsicsökkentéstől

Az energetika állami vezérkarának lecserélésével próbálja a kormány menteni a menthetőt; szigorított a politikáján a Magyar Nemzeti Bank; tovább folytatódnak a tárgyalások a magyar kormány és az EU között. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

Olyat lépett a forint, amire tavaly május óta nem volt példa Olyat lépett a forint, amire tavaly május óta nem volt példa Olyat lépett a forint, amire tavaly május óta nem volt példa Olyat lépett a forint, amire tavaly május óta nem volt példa

Olyat lépett a forint, amire tavaly május óta nem volt példa

Ezt a menetelést még a római légió is megirigyelné.

2023-01-28

Ilyen egy 80 ezres, béremelést követelő tanártüntetés – Portugáliában, ahol egy pedagógus 1100-2000 eurót keres

Nem érik be az 52 eurós béremeléssel a portugál pedagógusok, tízezrével vonultak utcára.

A Primark után más nemzetközi áruházláncok érkezésének is örülnének a magyarok
Itt az Index nagy májkrémtesztje! Itt az Index nagy májkrémtesztje! Itt az Index nagy májkrémtesztje! Itt az Index nagy májkrémtesztje! Itt az Index nagy májkrémtesztje! Itt az Index nagy májkrémtesztje! Itt az Index nagy májkrémtesztje! Itt az Index nagy májkrémtesztje! Itt az Index nagy májkrémtesztje! Itt az Index nagy májkrémtesztje! Itt az Index nagy májkrémtesztje! Itt az Index nagy májkrémtesztje! Itt az Index nagy májkrémtesztje! Itt az Index nagy májkrémtesztje! Itt az Index nagy májkrémtesztje! Itt az Index nagy májkrémtesztje! Itt az Index nagy májkrémtesztje!

Itt az Index nagy májkrémtesztje!

Bevásárlásnál szinte minden magyar kosarába kerül valamilyen húskészítmény.

Von der Leyen: Keresztülhúztuk Putyin számításait

Semmi "ha", semmi "de": az EU feltétel nélküli támogatásáról biztosította Ukrajnát Ursula von der Leyen. Az Európai Bizottság elnöke szerint nem térhet vissza a közösség az orosz energiafüggőséghez.

Csődbe ment egy brit légitársaság, a Ryanair azonnal rárepült az elbocsátott alkalmazottakra

A leginkább Nagy-Britannián belül repülő Flybe már a koronavírus idején is komoly gondban volt.

Megmutatjuk a világ legrondább épületeit! - fotók Megmutatjuk a világ legrondább épületeit! - fotók Megmutatjuk a világ legrondább épületeit! - fotók Megmutatjuk a világ legrondább épületeit! - fotók Megmutatjuk a világ legrondább épületeit! - fotók Megmutatjuk a világ legrondább épületeit! - fotók Megmutatjuk a világ legrondább épületeit! - fotók

Megmutatjuk a világ legrondább épületeit! - fotók

Nézze végig a képeket a borzalmasan sikerült házakról!

A fideszes vezetésű TÖOSZ szerint is rombolja az önkormányzatiságot az új építésügyi törvény

Az Alaptörvény önkormányzati vagyonra vonatkozó passzusaival is szembemegy a tervezet az önkormányzati szövetség állásfoglalása szerint.

Itthon még várni kell arra, hogy környezetbarát módon vihessük el az ételt az éttermekből

Németországban már az éttermeknek kell biztosítaniuk a többször használható, akár visszaváltható dobozokat, ha el akarnánk vinni az ételt. De mi a helyzet itthon, mennyire reális egy hasonló szabályozás?

Intelligens technológiák szállnak szembe a rezsiszámlákkal Intelligens technológiák szállnak szembe a rezsiszámlákkal Intelligens technológiák szállnak szembe a rezsiszámlákkal

Meghökkentő számlák: ha a Vodafone pénzéről van szó, számít az infláció, ha az ügyfelek kedvezményéről, akkor nem

Ez lehet az oka annak, hogy sokan kaptak magasabb számlát, mint amire az előre bejelentett drágulás alapján számítottak.

Titkot rejt Al Capone eladó háza Titkot rejt Al Capone eladó háza Titkot rejt Al Capone eladó háza Titkot rejt Al Capone eladó háza Titkot rejt Al Capone eladó háza Titkot rejt Al Capone eladó háza Titkot rejt Al Capone eladó háza

Titkot rejt Al Capone eladó háza

Igazi történelmi kincs a piacra került vermonti ingatlan.

Nagy Márton elárulta, mikor lőhet ki ismét a magyar gazdaság

Nagy Márton elárulta, mikor lőhet ki ismét a magyar gazdaság

A miniszter szerint az infláció közellenség.

Ennek a hírnek örülhetnek az autósok

Ennek a hírnek örülhetnek az autósok

Megjelent a rendelet, duplájára nő a munkába járás kedvezményes költségtérítése.

Törökországon keresztül látná el gázzal Putyin Európát, új szakaszba léptek a tárgyalások
Mérséklődnek az árak, de ez nem jelenti azt, hogy olcsó lesz a bevásárlás

Mérséklődnek az árak, de ez nem jelenti azt, hogy olcsó lesz a bevásárlás

A szakértő azért egy jó hírrel is tudott szolgálni.

Oeconomus: Magyarország rendesen kihasználja az EU-t

Oeconomus: Magyarország rendesen kihasználja az EU-t

A haszonélvezők táborát gyarapítja országunk.

Magyarország továbbra is befektetésre ajánlott mindhárom nagy hitelminősítőnél Magyarország továbbra is befektetésre ajánlott mindhárom nagy hitelminősítőnél Magyarország továbbra is befektetésre ajánlott mindhárom nagy hitelminősítőnél Magyarország továbbra is befektetésre ajánlott mindhárom nagy hitelminősítőnél Magyarország továbbra is befektetésre ajánlott mindhárom nagy hitelminősítőnél Magyarország továbbra is befektetésre ajánlott mindhárom nagy hitelminősítőnél Magyarország továbbra is befektetésre ajánlott mindhárom nagy hitelminősítőnél

Magyarország továbbra is befektetésre ajánlott mindhárom nagy hitelminősítőnél

Magyarország idén éves szinten elkerüli a recessziót, a hitelminősítő 0,3 százalékos GDP-növekedésre számít 2023-ban.

2023-01-27

Leminősítette a Standard & Poor's Magyarországot

A magyar államadósság még mindig befektetésre ajánlott kategóriában maradt a hitelminősítőnél.

Komoly pofont kapott a magyar gazdaság az egyik nagy hitelminősítőtől

Komoly pofont kapott a magyar gazdaság az egyik nagy hitelminősítőtől

Az S&P péntek éjjel jelentette be, hogy változtat Magyarország "BBB" szintű osztályzatán.

A Stratfor szerint recessziót idézhet elő, ha az USA nem növeli meg időben az adósságplafonját

Ha az amerikai kormány nem emeli meg időben az adósságplafont, a gazdasági és pénzügyi bizonytalanság növekedni fog, és felveti az amerikai adósságtörlesztés nemteljesítésének veszélyét, ami recessziót idézhet elő - írja a Stratfor geopolitikai elemzőcég.

Öt magyar, akiknek kulcsszerepük van pénzügyeink átalakulásában Öt magyar, akiknek kulcsszerepük van pénzügyeink átalakulásában Öt magyar, akiknek kulcsszerepük van pénzügyeink átalakulásában Öt magyar, akiknek kulcsszerepük van pénzügyeink átalakulásában

Öt magyar, akiknek kulcsszerepük van pénzügyeink átalakulásában

Megnéztük, hogy kik vannak a legnagyobb hatással a hazai digitális bankolásra.

Szegény országokat tehet dúsgazdaggá a tengeri olajkitermelés

Szegény országokat tehet dúsgazdaggá a tengeri olajkitermelés

A kitermelés régi formája az emelkedő olajárak miatt lehet egyre népszerűbb.

320 ezer forint lesz a bruttó alapbér a Tescónál

15 százalékos béremelés jön a Tescónál.

Megmutatjuk, hogy melyek azok a munkáltatók, amelyeknél több millióan dolgoznak - galéria Megmutatjuk, hogy melyek azok a munkáltatók, amelyeknél több millióan dolgoznak - galéria Megmutatjuk, hogy melyek azok a munkáltatók, amelyeknél több millióan dolgoznak - galéria Megmutatjuk, hogy melyek azok a munkáltatók, amelyeknél több millióan dolgoznak - galéria Megmutatjuk, hogy melyek azok a munkáltatók, amelyeknél több millióan dolgoznak - galéria Megmutatjuk, hogy melyek azok a munkáltatók, amelyeknél több millióan dolgoznak - galéria Megmutatjuk, hogy melyek azok a munkáltatók, amelyeknél több millióan dolgoznak - galéria Megmutatjuk, hogy melyek azok a munkáltatók, amelyeknél több millióan dolgoznak - galéria

Megmutatjuk, hogy melyek azok a munkáltatók, amelyeknél több millióan dolgoznak - galéria

Meg fog lepődni azon, hogy melyik szervezet a világ legnagyobb foglalkoztatója.

Öt magyar, akiknek kulcsszerepe van pénzügyeink átalakulásában Öt magyar, akiknek kulcsszerepe van pénzügyeink átalakulásában Öt magyar, akiknek kulcsszerepe van pénzügyeink átalakulásában Öt magyar, akiknek kulcsszerepe van pénzügyeink átalakulásában

Öt magyar, akiknek kulcsszerepe van pénzügyeink átalakulásában

Megnéztük, hogy kik vannak a legnagyobb hatással a hazai digitális bankolásra.

Kijev és Minszk titokban, közvetítőkön keresztül intézi a közös ügyeit

Annak ellenére, hogy Fehéroroszország részt vett az orosz katonai konfliktusban, ukrán közvetítők közbenjártak, hogy a Brüsszel által júniusban elfogadott hatodik szankciós csomag kevesebb fehérorosz szervezetet érintsen – értesült az Intelligence Online.

A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó Riva's megállapodást ír alá a Marriott Internationallel Horvátországban A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó Riva's megállapodást ír alá a Marriott Internationallel Horvátországban A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó Riva's megállapodást ír alá a Marriott Internationallel Horvátországban A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó Riva's megállapodást ír alá a Marriott Internationallel Horvátországban A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó Riva's megállapodást ír alá a Marriott Internationallel Horvátországban A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó Riva's megállapodást ír alá a Marriott Internationallel Horvátországban A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó Riva's megállapodást ír alá a Marriott Internationallel Horvátországban A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó Riva's megállapodást ír alá a Marriott Internationallel Horvátországban A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó Riva's megállapodást ír alá a Marriott Internationallel Horvátországban

A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó Riva's megállapodást ír alá a Marriott Internationallel Horvátországban

Az építés alatt álló, 187 szobás luxushotel várhatóan 2024-ben, legkésőbb 2025 tavaszán nyit meg.

Többet számít a házaknál szigetelés, mint a termosztát letekerése Többet számít a házaknál szigetelés, mint a termosztát letekerése Többet számít a házaknál szigetelés, mint a termosztát letekerése Többet számít a házaknál szigetelés, mint a termosztát letekerése Többet számít a házaknál szigetelés, mint a termosztát letekerése Többet számít a házaknál szigetelés, mint a termosztát letekerése Többet számít a házaknál szigetelés, mint a termosztát letekerése Többet számít a házaknál szigetelés, mint a termosztát letekerése Többet számít a házaknál szigetelés, mint a termosztát letekerése Többet számít a házaknál szigetelés, mint a termosztát letekerése

Többet számít a házaknál szigetelés, mint a termosztát letekerése

Egy összegzés szerint alacsonyabb költséggel is elérhető a házakban a kívánt hőmérséklet.

Valakinek jó lesz, de Európának biztos nem

Valakinek jó lesz, de Európának biztos nem

Hamarosan kezdődik az Oroszország elleni olajszankciók következő szakasza.

Véletlenül megköszönte a Fiatal Családosok Klubja a kormánynak, hogy ennyire nagy az infláció

Lelkendezett egy sort a kormányhoz közeli szervezet, hogy nő a babakötvény kamata, csakhogy az inflációhoz kötött.

Energiahatékonyabb háztartási gépekre váltanak a vásárlók Energiahatékonyabb háztartási gépekre váltanak a vásárlók Energiahatékonyabb háztartási gépekre váltanak a vásárlók Energiahatékonyabb háztartási gépekre váltanak a vásárlók Energiahatékonyabb háztartási gépekre váltanak a vásárlók Energiahatékonyabb háztartási gépekre váltanak a vásárlók Energiahatékonyabb háztartási gépekre váltanak a vásárlók Energiahatékonyabb háztartási gépekre váltanak a vásárlók

Energiahatékonyabb háztartási gépekre váltanak a vásárlók

Egy összesítés szerint egyre vonzóbbak lesznek az okos, internetes kapcsolattal rendelkező eszközök is.

Nagy újdonság jelenik meg egy hazai drogérialáncnál Nagy újdonság jelenik meg egy hazai drogérialáncnál Nagy újdonság jelenik meg egy hazai drogérialáncnál Nagy újdonság jelenik meg egy hazai drogérialáncnál Nagy újdonság jelenik meg egy hazai drogérialáncnál Nagy újdonság jelenik meg egy hazai drogérialáncnál Nagy újdonság jelenik meg egy hazai drogérialáncnál Nagy újdonság jelenik meg egy hazai drogérialáncnál Nagy újdonság jelenik meg egy hazai drogérialáncnál

Nagy újdonság jelenik meg egy hazai drogérialáncnál

Sokkal környezetkímélőbbé válhat így egy napi higiéniai rutin.

A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó cég üzemelteti majd Horvátország első Marriott-szállodáját A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó cég üzemelteti majd Horvátország első Marriott-szállodáját A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó cég üzemelteti majd Horvátország első Marriott-szállodáját A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó cég üzemelteti majd Horvátország első Marriott-szállodáját A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó cég üzemelteti majd Horvátország első Marriott-szállodáját A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó cég üzemelteti majd Horvátország első Marriott-szállodáját A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó cég üzemelteti majd Horvátország első Marriott-szállodáját A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó cég üzemelteti majd Horvátország első Marriott-szállodáját A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó cég üzemelteti majd Horvátország első Marriott-szállodáját

A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó cég üzemelteti majd Horvátország első Marriott-szállodáját

Az építés alatt álló, 187 szobás luxushotel várhatóan 2024-ben, legkésőbb 2025 tavaszán nyit meg.

Lasszóval fogják a szakképzett munkaerőt

Lasszóval fogják a szakképzett munkaerőt

A vállalkozásoknak meg kell gondolniuk a munkaerő elbocsátását.

A Tescónál is ledobták a bérbombát

A Tescónál is ledobták a bérbombát

Szociális elemeket tartalmazó extra juttatásokat is kaptak.

Tavasz helyett ősszel fogadhatják el a 2024-es magyar költségvetést

Tavasz helyett ősszel fogadhatják el a 2024-es magyar költségvetést

A Pénzügyminisztérium szerint a kérdést legkorábban március–áprilisban tárgyalja a kormány.

14 millió hordó orosz olaj változtatott identitást a tengeren

A G7-államok, az Európai Unió és Ausztrália már ársapkát alkalmaz az orosz olajra, de február 5-től ez már az olajtermékekre is kiterjed. Oroszország árnyékflottával próbálja meg kijátszani a szankciókat.

Hogyan döntenek a bíróságok a külföldi jog alapján? Hogyan döntenek a bíróságok a külföldi jog alapján? Hogyan döntenek a bíróságok a külföldi jog alapján? Hogyan döntenek a bíróságok a külföldi jog alapján? Hogyan döntenek a bíróságok a külföldi jog alapján? Hogyan döntenek a bíróságok a külföldi jog alapján? Hogyan döntenek a bíróságok a külföldi jog alapján? Hogyan döntenek a bíróságok a külföldi jog alapján? Hogyan döntenek a bíróságok a külföldi jog alapján? Hogyan döntenek a bíróságok a külföldi jog alapján? Hogyan döntenek a bíróságok a külföldi jog alapján? Hogyan döntenek a bíróságok a külföldi jog alapján? Hogyan döntenek a bíróságok a külföldi jog alapján? Hogyan döntenek a bíróságok a külföldi jog alapján? Hogyan döntenek a bíróságok a külföldi jog alapján?

Hogyan döntenek a bíróságok a külföldi jog alapján?

A KRS Ügyvédi Iroda szakértőinek összefoglalója.

Teljesen tiszta újrahasznosított műanyagot létrehozó technológiát jelentettek be Teljesen tiszta újrahasznosított műanyagot létrehozó technológiát jelentettek be Teljesen tiszta újrahasznosított műanyagot létrehozó technológiát jelentettek be Teljesen tiszta újrahasznosított műanyagot létrehozó technológiát jelentettek be Teljesen tiszta újrahasznosított műanyagot létrehozó technológiát jelentettek be Teljesen tiszta újrahasznosított műanyagot létrehozó technológiát jelentettek be Teljesen tiszta újrahasznosított műanyagot létrehozó technológiát jelentettek be Teljesen tiszta újrahasznosított műanyagot létrehozó technológiát jelentettek be

Teljesen tiszta újrahasznosított műanyagot létrehozó technológiát jelentettek be

A világ egyik legnagyobb fogyasztási, háztartási cikkeket gyártó vállalata számos új megoldást jelentett be.

Lélegzetelállító a siófoki Liszt Ferenc sétányon kínált penthouse lakás - képek Lélegzetelállító a siófoki Liszt Ferenc sétányon kínált penthouse lakás - képek Lélegzetelállító a siófoki Liszt Ferenc sétányon kínált penthouse lakás - képek Lélegzetelállító a siófoki Liszt Ferenc sétányon kínált penthouse lakás - képek Lélegzetelállító a siófoki Liszt Ferenc sétányon kínált penthouse lakás - képek Lélegzetelállító a siófoki Liszt Ferenc sétányon kínált penthouse lakás - képek Lélegzetelállító a siófoki Liszt Ferenc sétányon kínált penthouse lakás - képek Lélegzetelállító a siófoki Liszt Ferenc sétányon kínált penthouse lakás - képek

Lélegzetelállító a siófoki Liszt Ferenc sétányon kínált penthouse lakás - képek

A jachtkikötőtől pár perc sétára, közvetlenül a Balaton partján található ez a luxusotthon.

Megjött a figyelmeztetés, fontos határidő jár le pár nap múlva
Szijjártó Péter: Felháborító, hogy a német kormány blokkolja a paksi bővítést

Szijjártó Péter: Felháborító, hogy a német kormány blokkolja a paksi bővítést

A külügyminiszter hangsúlyozta, hogy nem tiltott a nukleáris együttműködés Oroszországgal.

Tényleg a kormány „vakcinája” töri le az inflációt, ahogy Orbán állítja?

Orbán Viktor vállalása nagyjából annyira bátor, mint ha megígérte volna, hogy a Tisza mostantól Szolnok után Szeged felé folyik majd tovább. Csak azt ígérte meg, ami már most szinte biztosra vehető, és amihez nagyon nagy részben semmi köze nincsen a kormánynak, de majd jó lesz elbüszkélkedni vele, amikor sikerül.

Navracsics: Csökkentené a Budapest-központúságot a kormány

Különösen fontos, hogy a megyei, helyi szereplők fokozottan vegyenek a döntéselőkészítésben, a döntéshozatalban, ezt követően a végrehajtásban – magyarázta a miniszter.

Megduplázódik a Babakötvény éves kamata Megduplázódik a Babakötvény éves kamata Megduplázódik a Babakötvény éves kamata Megduplázódik a Babakötvény éves kamata Megduplázódik a Babakötvény éves kamata Megduplázódik a Babakötvény éves kamata Megduplázódik a Babakötvény éves kamata Megduplázódik a Babakötvény éves kamata

Megduplázódik a Babakötvény éves kamata

A Fiatal Családosok Klubja örül a kormány családpolitikai intézkedéseinek.

Vadítóan szexi modellek mutatják be a Victoria's Secret Valentin-napi kollekcióját - videó Vadítóan szexi modellek mutatják be a Victoria's Secret Valentin-napi kollekcióját - videó Vadítóan szexi modellek mutatják be a Victoria's Secret Valentin-napi kollekcióját - videó Vadítóan szexi modellek mutatják be a Victoria's Secret Valentin-napi kollekcióját - videó Vadítóan szexi modellek mutatják be a Victoria's Secret Valentin-napi kollekcióját - videó Vadítóan szexi modellek mutatják be a Victoria's Secret Valentin-napi kollekcióját - videó Vadítóan szexi modellek mutatják be a Victoria's Secret Valentin-napi kollekcióját - videó
Elejtette üvegpalackját egy nő egy fitneszklubban, mire kitiltották onnan Elejtette üvegpalackját egy nő egy fitneszklubban, mire kitiltották onnan Elejtette üvegpalackját egy nő egy fitneszklubban, mire kitiltották onnan Elejtette üvegpalackját egy nő egy fitneszklubban, mire kitiltották onnan Elejtette üvegpalackját egy nő egy fitneszklubban, mire kitiltották onnan Elejtette üvegpalackját egy nő egy fitneszklubban, mire kitiltották onnan Elejtette üvegpalackját egy nő egy fitneszklubban, mire kitiltották onnan Elejtette üvegpalackját egy nő egy fitneszklubban, mire kitiltották onnan

Elejtette üvegpalackját egy nő egy fitneszklubban, mire kitiltották onnan

Emellett közel félmillió forintnak megfelelő számlát is benyújtottak a brit nőnek a pezsgőfürdő miatt.

A Déli Körvasúton már nem lehet behúzni a vészféket A Déli Körvasúton már nem lehet behúzni a vészféket A Déli Körvasúton már nem lehet behúzni a vészféket

A Déli Körvasúton már nem lehet behúzni a vészféket

Összeszedtük, milyen hatással járna a kiemelt uniós projekt csúszása.

György László: Akár már februárban megérezhetjük az élelmiszerpiaci fordulatot

György László: Akár már februárban megérezhetjük az élelmiszerpiaci fordulatot

A 2023-as gazdasági kilátásokat ismertette a Makronóm Intézet.

Változások a kötelező biztosítások piacán

Változások a kötelező biztosítások piacán

Az év elején az őszi díjakhoz képest akár olcsóbban is lehet szerződést kötni.

Az Ukrajnába küldött nyugati tankok nemcsak problémákat oldanak meg, de teremtenek is

A harckocsik működtetése, javítása komoly, részletekbe menő képzést, a számítógépes és egyéb elektronikai rendszerek esetleges pótlása komoly logisztikai szervezőmunkát igényel.

Összeomlott a lengyel kiskereskedelmi forgalom, a cseh után Összeomlott a lengyel kiskereskedelmi forgalom, a cseh után Összeomlott a lengyel kiskereskedelmi forgalom, a cseh után Összeomlott a lengyel kiskereskedelmi forgalom, a cseh után Összeomlott a lengyel kiskereskedelmi forgalom, a cseh után Összeomlott a lengyel kiskereskedelmi forgalom, a cseh után Összeomlott a lengyel kiskereskedelmi forgalom, a cseh után

Összeomlott a lengyel kiskereskedelmi forgalom, a cseh után

Gyengül a zloty, csökken a boltok forgalma, hirtelen beszakadt a vásárlóerő Lengyelországban.

Mutatunk egy memóriakártyát, ami még a gyémántnál is értékesebb Mutatunk egy memóriakártyát, ami még a gyémántnál is értékesebb Mutatunk egy memóriakártyát, ami még a gyémántnál is értékesebb Mutatunk egy memóriakártyát, ami még a gyémántnál is értékesebb Mutatunk egy memóriakártyát, ami még a gyémántnál is értékesebb Mutatunk egy memóriakártyát, ami még a gyémántnál is értékesebb Mutatunk egy memóriakártyát, ami még a gyémántnál is értékesebb Mutatunk egy memóriakártyát, ami még a gyémántnál is értékesebb

Mutatunk egy memóriakártyát, ami még a gyémántnál is értékesebb

Érkezik a kereskedőkhöz az eddigi legnagyobb tárhellyel rendelkező, csillagászati árú új adathordozó.

Kiderült, hogy milyen lakásokat lehet most a leggyorsabban eladni Kiderült, hogy milyen lakásokat lehet most a leggyorsabban eladni Kiderült, hogy milyen lakásokat lehet most a leggyorsabban eladni Kiderült, hogy milyen lakásokat lehet most a leggyorsabban eladni Kiderült, hogy milyen lakásokat lehet most a leggyorsabban eladni Kiderült, hogy milyen lakásokat lehet most a leggyorsabban eladni Kiderült, hogy milyen lakásokat lehet most a leggyorsabban eladni Kiderült, hogy milyen lakásokat lehet most a leggyorsabban eladni

Kiderült, hogy milyen lakásokat lehet most a leggyorsabban eladni

Változatlan a népszerűségük a lakásvásárlók körében.

Navracsics Tibor: Alapvető változások jönnek

Navracsics Tibor: Alapvető változások jönnek

A területfejlesztési politikában szeretnék csökkenteni a Budapest-központúságot.

Lázár János elkaszálna több tucat fővárosi fejlesztést egy kiszivárgott dokumentum szerint

Úgy tűnik, olyan projektek folytatásáról sem tudták meggyőzni a minisztert a saját emberei, amelyeknek az azonnali leállítása pénzben és politikai szempontból is sokba kerülhet. Az egész mögött felsejlik Lázár és Fürjes rivalizálása is.

Az Ukrajnába küldött nyugati tankok nem csak problémákat oldanak meg, de teremtenek is

A harckocsik működtetése, javítása komoly, részletekbe menő képzést, a számítógépes és egyéb elektronikai rendszerek esetleges pótlása komoly logisztikai szervezőmunkát igényel.

Elhozza a nappaliba az óceán hangulatát ez az ausztrál ház Elhozza a nappaliba az óceán hangulatát ez az ausztrál ház Elhozza a nappaliba az óceán hangulatát ez az ausztrál ház Elhozza a nappaliba az óceán hangulatát ez az ausztrál ház Elhozza a nappaliba az óceán hangulatát ez az ausztrál ház Elhozza a nappaliba az óceán hangulatát ez az ausztrál ház Elhozza a nappaliba az óceán hangulatát ez az ausztrál ház

Elhozza a nappaliba az óceán hangulatát ez az ausztrál ház

Egy hatalmas sósvízű akvárium mellett trópusi kert és madárház is található a kastélyban.

Százmillió forintos üzlet hazánkban a használt mobiltelefonok eladása Százmillió forintos üzlet hazánkban a használt mobiltelefonok eladása Százmillió forintos üzlet hazánkban a használt mobiltelefonok eladása Százmillió forintos üzlet hazánkban a használt mobiltelefonok eladása Százmillió forintos üzlet hazánkban a használt mobiltelefonok eladása Százmillió forintos üzlet hazánkban a használt mobiltelefonok eladása Százmillió forintos üzlet hazánkban a használt mobiltelefonok eladása Százmillió forintos üzlet hazánkban a használt mobiltelefonok eladása Százmillió forintos üzlet hazánkban a használt mobiltelefonok eladása

Százmillió forintos üzlet hazánkban a használt mobiltelefonok eladása

Nem érdemes a fiókban felejteni a már nem használt, de még működő készülékeket.

Szijjártó Péter: Magyarország számára hatalmas lehetőséget jelent a Türk Befektetési Alap Szijjártó Péter: Magyarország számára hatalmas lehetőséget jelent a Türk Befektetési Alap Szijjártó Péter: Magyarország számára hatalmas lehetőséget jelent a Türk Befektetési Alap Szijjártó Péter: Magyarország számára hatalmas lehetőséget jelent a Türk Befektetési Alap Szijjártó Péter: Magyarország számára hatalmas lehetőséget jelent a Türk Befektetési Alap Szijjártó Péter: Magyarország számára hatalmas lehetőséget jelent a Türk Befektetési Alap Szijjártó Péter: Magyarország számára hatalmas lehetőséget jelent a Türk Befektetési Alap Szijjártó Péter: Magyarország számára hatalmas lehetőséget jelent a Türk Befektetési Alap

Szijjártó Péter: Magyarország számára hatalmas lehetőséget jelent a Türk Befektetési Alap

A miniszter hangsúlyozta, hogy a kormány nagy erőkkel dolgozik a beruházások ösztönzésén.

Hihetetlen dolgot állít egy stewardess Hihetetlen dolgot állít egy stewardess Hihetetlen dolgot állít egy stewardess Hihetetlen dolgot állít egy stewardess Hihetetlen dolgot állít egy stewardess Hihetetlen dolgot állít egy stewardess Hihetetlen dolgot állít egy stewardess

Hihetetlen dolgot állít egy stewardess

Közösségi oldalára feltöltött videójában osztotta meg a titkot követőivel.

Drasztikusan drágul az elektromosautó-töltés Magyarországon

Logót és nevet vált az Erste

Indoklásuk szerint ezzel közelebb hozzák az ügyintézést az emberekhez.

Óriási változást jelentett be az egyik hazai nagybank Óriási változást jelentett be az egyik hazai nagybank Óriási változást jelentett be az egyik hazai nagybank Óriási változást jelentett be az egyik hazai nagybank Óriási változást jelentett be az egyik hazai nagybank Óriási változást jelentett be az egyik hazai nagybank Óriási változást jelentett be az egyik hazai nagybank Óriási változást jelentett be az egyik hazai nagybank Óriási változást jelentett be az egyik hazai nagybank

Óriási változást jelentett be az egyik hazai nagybank

Rájuk lehet majd ismerni, de nagy megújulás jön.

A forint erősödése hatással lesz az élelmiszerárakra?

A forint erősödése hatással lesz az élelmiszerárakra?

A tavalyi, egyre gyorsuló áremelkedés minden szektort érintett már.

Így vált fontos magyar e-kereskedelmi várossá Debrecen Így vált fontos magyar e-kereskedelmi várossá Debrecen Így vált fontos magyar e-kereskedelmi várossá Debrecen Így vált fontos magyar e-kereskedelmi várossá Debrecen Így vált fontos magyar e-kereskedelmi várossá Debrecen Így vált fontos magyar e-kereskedelmi várossá Debrecen Így vált fontos magyar e-kereskedelmi várossá Debrecen Így vált fontos magyar e-kereskedelmi várossá Debrecen Így vált fontos magyar e-kereskedelmi várossá Debrecen

Így vált fontos magyar e-kereskedelmi várossá Debrecen

Idén is megrendezik az ország legnagyobb e-kereskedelmi szakvásárát.

37 milliárd forint plusszal zárhatja a hetet egy szerencsés 37 milliárd forint plusszal zárhatja a hetet egy szerencsés 37 milliárd forint plusszal zárhatja a hetet egy szerencsés 37 milliárd forint plusszal zárhatja a hetet egy szerencsés 37 milliárd forint plusszal zárhatja a hetet egy szerencsés 37 milliárd forint plusszal zárhatja a hetet egy szerencsés 37 milliárd forint plusszal zárhatja a hetet egy szerencsés 37 milliárd forint plusszal zárhatja a hetet egy szerencsés

37 milliárd forint plusszal zárhatja a hetet egy szerencsés

Ekkora összegű nyereményt érnek az Eurojackpot helyesen eltalált számai.

Ne egye meg, ha vásárolt ilyen kekszet! Ne egye meg, ha vásárolt ilyen kekszet! Ne egye meg, ha vásárolt ilyen kekszet! Ne egye meg, ha vásárolt ilyen kekszet! Ne egye meg, ha vásárolt ilyen kekszet! Ne egye meg, ha vásárolt ilyen kekszet! Ne egye meg, ha vásárolt ilyen kekszet! Ne egye meg, ha vásárolt ilyen kekszet!

Ne egye meg, ha vásárolt ilyen kekszet!

Megbetegedhet. Mutatjuk a részleteket!

Komoly döntésre kényszerítette Elon Muskot az infláció

Az Orbán-kormányt és Tiborcz cégét segítő ügyvédi irodával szerződött az NMHH

A médiahatóság frissen közzétett szerződései között felbukkan egy Rogán-autókról ismert flottakezelő is.

Mégsem lesz rossz éve a vendéglátóiparnak?

Mégsem lesz rossz éve a vendéglátóiparnak?

A január első két hete kifejezetten jól indult.

2023-01-26

A forint megtáltosodását jövő héten már a benzinkutakon is érzékelhetjük

Akár 10 forinttal is csökkenhet az üzemanyag literenkénti ára.

A veszély valós, de ott a fény az alagút végén

A veszély valós, de ott a fény az alagút végén

A lehullott csapadék a gyümölcsfáknak is jól jön.

Retteghetnek a kereskedők: komoly büntetéseket kaphatnak a nagy áremelkedések miatt

Retteghetnek a kereskedők: komoly büntetéseket kaphatnak a nagy áremelkedések miatt

A GVH megkérdezheti a kereskedőket, mennyiért vettek és mennyiért adtak el termékeket.

A vártnál jobbak az amerikai GDP-adatok

Az előző negyedévinél kisebbnek, de a vártnál jobbnak bizonyult a negyedik negyedévi amerikai éves GDP-növekedés a csütörtökön publikált előzetes adatok alapján.

A túl macerás határellenőrzés miatt kevesebb utast szállít az Eurostar

Kínos Brexit utóhatás: a járatokat üzemeltető cég visszafogja szolgáltatásait.

Page generated in 0.03481 seconds.